Header Ads Widget

Responsive Advertisement

En İyi Erkek Parfümü Listesi (2017)

5

Euphoria Men Intense

5EuphoriaMenIntense

Calvin Klein, parfüm konusunda değil de kıyafet konusunda tanınmış olsa da, ürettikleri sınırlı sayıda parfümlerden bir tanesi olan Euphoria, kesinlikle en iyi 10 listesine girmeyi hakkediyor. Hafiflik ile yoğun erkeksi kokuyu son derece uyumlu bir şekilde karıştıran Calvin Klein, bu yılın da en iyi parfümlerinden biri olma adayı. 42 dolarlık satış fiyatıyla listelere girmektedir.

4

Eternity for Men

4EternityForMen
Calvin Klein’ın bir başka parfümü olan Eternity for Men tamamiyle bir klasik. 80’lerde üretilen bu parfüm, eş zamandaki rakipleri çoktan unutulmuş olsa da hala en çok satan parfümler listesinde en üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Gül ağacı ve adaçayının çekici kokusunu bünyesinde barındıran Eternity for Men, 26 dolarlık bir satış fiyatına sahip.

3

Allure Sport

3AllureSport en iyi erkek parfümü

Hepinizin iyi bildiği gibi Chanel, parfümleri ile çok ünlü bir markadır. Allure Sport da bu markanın en ünlü parfümlerinden bir tanesidir. Portakal, Mandalina ve deniz esasını bünyesinde barındıran Allure Sport, tatlı ve odunsu kokuların bileşimi ile erkeklere gün içinde kullanabilecekleri yumuşak bir koku sunuyor. Satış fiyatı ise 30 dolar civarında.

2

Bvlgari Aqva

2BvlgariAqva en iyi erkek parfümü
Aqva Pour parfümü yeni üretilmiş olmasına rağmen, mevcut erkek parfümleri arasında oldukça popüler bir hale gelmiş durumda. Klasik tatlı esansları barındırmadan taze hava kokusunun doğa esansıyla mükemmel bir kombinasyonunu sağlayan Aqva Pour, yaz boyunca giyilen normal kıyafetler ile uyumlu. Kullanıcılarına 35 dolardan satılmakta.

1

Guerlain Homme

1GuerlainHomme en iyi erkek parfümü
Guerlain, son 15-20 yıldır tanınmış bir parfüm markasıdır. Erkek parfümerinde 20 yıldan önce keşfettikleri bir formülü kullanan Guerlain, buna rağmen en çok istenen parfüm sırasında bir numarayı çekmektedir. Agresif olmayan, klasik ve tatlı esansları bünyesinde barındıran bu parfüm, erkeksi esansları da tam kararında formüle ekleyerek, kalıcı ve en iyi erkek parfümü olma özelliğini elinde bulunduruyor. Bu harika parfüm, 45 dolardan kullanıcılarıyla buluşmaktadır.